BINBIR DERDE DEVA LIMONUN 7 şIFASı! SIYAH NOKTA, SIVILCE VE LEKE DERDINE SON

Limon asidik bir yapıya sahip. Limon sadece temeklere lezzetli aromalar vermiyor. Limonun suyu zayıflatıyor. Limon aynı zamanda etkili bir temizlik kaynağı. Peki limon güzelleştirir mi?

Limonun kulanım alanları çok fazla. Ancak en önemli özelliklerinden biri cilt lekeleriyle savaşması. İşte detaylar...

1. Kusursuz cilt için limon! Limon cildiniz için mükemmel bir bileşendir. Cildinizi daha parlak ve daha güçlü yapar. Limon suyu bir top pamukla uygulanabilir. Uyumadan önce uygulamayı deneyin. Sabah yüzünü temizlemeli ve güneş koruyucu kullanmalısınız.

2. Saç rengi açıcı! Limon saçınızı 1 veya 2 ton hafifletmeye yardımcı olabilir. Saçınızı parlak ve parlak yapar. Sadece saçınıza limon suyu uygulayın ve güneşte bir yürüyüşe çıkın.

3. Yüzünüzdeki çukurlukları, lekeleri azaltın! Siyah lekeler, yamalar, pigment lekeleri, akne gibi ciltle ilgili problemleriniz varsa limon kullanarak kurtulabilirsiniz. Etkilenen bölgeye limon suyu uygulayın ve 10-15 dakika boyunca bekletin, sonra durulayın.

4. Dudak çatlaklığı! Soğuk bir atmosfer, doğal olarak kuru cilt, vitamin eksikliğinde tüm bu faktörlerin dudakların çatlamasına neden olabilir. Limon dudakları nemlendirmeye yardımcı olur.

5. Siyah noktalardan kurtulun! Herkesin siyah nokta sorunu olabilir. Endişelenmeyin! Limon, size yardım edecek! Siyah noktalardan kurtulmak için, etkilenen bölgeye limon suyuyla ıslatılmış bir top pamuğu hafifçe uygulayın.

6. Güzel tırnaklar! Tırnaklarımızın harika görünmesine bayılıyorsunuz ama oje ve ev eşyaları tırnaklarınızı zayıflatıyor mu? Bunu önlemek için tırnaklarınıza 1 tatlı kaşığı limon suyu ve 2 tatlı kaşığı zeytinyağı ile bakım yapmayı deneyin.

7. Limon deodorantı! Pek çok deodorant denediniz, ancak hiçbiri terden kurtulmanızı sağlamıyor mu? Limon suyu deodorantın harika bir analogudur. Limon suyunu bal ve yulaf ezmesi ile birleştirin, sonra bu karışımı koltuk altlarınıza uygulayın, ovalayın veya bir saat kadar maske olarak bekletin ve sonra yıkayın.

2024-04-11T09:21:45Z dg43tfdfdgfd