FERAHLATAN VE ZAYıFLATAN MEYVE SUYU KARışıMı! GüNDE 1 BARDAğı KILOLARCA YAğ VE TOKSIN ATıYOR

Ödem ve gaz problemi birçok kişinin muzdarip olduğu rahatsızlıklardır. Bundan kurtulmak için de pek çok kür uygulanır. Tatsız olan bu karışımların yanında leziz mi leziz meyve suyu tarifi var.

Ödem, hücrelerde, dokularda veya seröz boşluklarda çok fazla sıvının birikip sıkışması sonucu oluşan şişliktir.

Ellerde, kollarda ve bacak dokularında şişlik varsa, cilde bastırıldığında çukur oluşuyorsa ödem vardır. Ve bu ödemi attıracak, kabızlık ve gaz probleminden sizi kurtaracak meyve suyu tarifi haberimizde.

Aşırı alkol tüketimi, gluten içeren gıdalar, işlenmiş tahıllar, süt ve süt ürünleri, kırmızı et, kızarmış veya hazır yiyecekler ile fast food da kabızlığa yol açıyor.

Kuru baklagiller ve bulgur, turunçgiller, yani portakal, mandalina, greyfurt, limon ve karpuz, kavun gaz yapıcı özelliği baskın olan besinler arasında.

1 yeşil elma, 2 kivi, 1 limon, 1 armut, 1 portakal, 1 parça zencefil ve 300 ml su bu karışımı yapmak için yeterli olacaktır.

Sabahları aç karnına içeceğiniz bu meyve suyunu hazırlamak için üm meyveleri soyup küçük küçük doğrayın. En son suyu üzerine ekleyip öğütün.

Yeşil elma içindeki pektin sayesinde dışkıyı sıvılaştırır ve boşaltımı kolaylaştırır. Kivi boşaltım sıklığını artırır. Limonun suyu sindirimi teşvik eder, portakal lifi ise bağırsak geçişini hızlandırır.

2024-09-06T11:54:43Z dg43tfdfdgfd