FIT MANKEN EBRU ŞALLı'NıN EN SıK YAPTığı 3 TATLı! ŞEKER VE UN YOK

Ebru Şallı tatlı krizi geldiğinde hangi tarifleri deniyor? Sağlıklı yaşamıyla tanınan Ebru Şallı'nın favori tatlılarını derledik. İşte detaylar...

Faydalı besinlerle sağlıklı tatlılar deneyebilirsiniz. Peki hangi tatlılar zararsızdır? İşte Ebru Şallı'nın tarif defterinden o lezzetler...

3 FARKLI EBRU ŞALLI TATLISI

1. Muzlu Gofret: İhtiyacınız olan malzemeler; 1 adet muz, yarım çay bardağı yulaf ezmesi, 1 yemek kaşığı kakao tozu ve 1 çay kaşığı bal. Öncelikle muzu püre haline getirin ve üzerine diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırın. Karışımı buzdolabında 1 saat dinlendirin ve daha sonra istediğiniz şekilde servis edin.

2. Yoğurtlu Meyve Salatası: İhtiyacınız olan malzemeler; 1 su bardağı az yağlı yoğurt, 1 adet muz, 1 adet elma, 1 avuç çilek ve 1 avuç yaban mersini. Tüm meyveleri küp küp doğrayın ve yoğurdun üzerine ekleyin. Karıştırarak servis edin.

3. Çikolatalı Avokado Mousse: İhtiyacınız olan malzemeler; 1 adet olgun avokado, 2 yemek kaşığı kakao tozu, 1 yemek kaşığı bal ve 1 çay kaşığı vanilya özütü. Avokadonun içini çıkarıp blender ya da çatal yardımıyla püre haline getirin. Üzerine diğer malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın. Karışımı buzdolabında en az 2 saat dinlendirip servis edin.

2023-12-06T08:25:14Z dg43tfdfdgfd